Mijn favorieten

Huis kopen

Het kopen van een huis kun je op verschillende manieren doen. U kunt dit volledig zelf doen, maar vaak is dit niet de meest effectieve manier. Steeds meer mensen schakelen daarom een aankoopmakelaar in. Verstandig, want zo vergroot u de kans dat u uw ideale woning daadwerkelijk vindt, u niet onverwacht verborgen gebreken tegenkomt en u zeker weet dat u er niet teveel voor betaalt.
 

De intake

Dankzij internet kunt u tegenwoordig binnen korte tijd op de hoogte raken van het woningaanbod in uw zoekgebied. Maar niet alles staat op internet. Meijer & Drenth Makelaardij beschikt over netwerken, databases, kennis en creativiteit die je via geen enkele zoekmachine zult kunnen vinden. Elk detail telt voor ons en daarom passen we onze intakegesprekken hierop aan. We stellen vragen en praten met u, maar boven alles luisteren we. Een goede intake leidt immers naar een goed resultaat.
  

Het onderzoek

We zijn ook nuchter en realistisch. Het is onze taak om eventuele teleurstelling te beperken als een onderzoek vervelende zaken oplevert. Wij onderzoeken alle mogelijke zaken die met de potentiële aankoop van uw nieuwe woning te maken hebben. De bouwkundige staat, de kadastrale registratie, bijzondere lasten en beperkingen en als u dat wilt, ook de financiering. Als er iets bijzonders is, dan vinden we het. En vinden we niets, dan staan we voor 100% achter onze resultaten. Kortom, goed onderzoek is essentieel voor uw zorgeloze toekomst.
  
  

De koop

De koop van uw ideale huis is een serieuze aangelegenheid. Alle beëdigde makelaars van Meijer & Drenth Makelaardij voelen zich persoonlijk verantwoordelijk voor een goede afwikkeling van de onderhandeling en de daadwerkelijke transactie. In deze fase gaan we scherp onderhandelen. Het contact met de verkopende partij is zakelijk en efficiënt. Alle kunde, kennis, ervaring en vakmanschap die wij bezitten werpen we in de strijd. Zodoende kunnen wij een uitstekend resultaat voor u bereiken. De afwikkeling van de koop willen we op deze plek graag in essentie samenvatten: we regelen alles tot in de puntjes voor u. De opleverinspectie, de notaris en de sleuteloverdracht, wij regelen het voor u. 

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring