Mijn favorieten

Huis verkopen

Het verkopen van uw woning kunt u op verschillende manieren doen. Je kunt dit volledig zelf doen, maar vaak is dit niet de meest effectieve manier. Meijer & Drenth Makelaardij kan het wezenlijke verschil maken tussen uw huis ‘te koop’ zetten of het daadwerkelijk succesvol verkopen van uw huis. We hebben een 4-stappenplan opgesteld, om tot het optimale verkoopresultaat van uw huis te komen:
Volg ons verkoopresultaat in 4 stappen: 

 
  1. De intake

Na er lang of kort over te hebben nagedacht weet u het zeker: u gaat uw huis verkopen. Het doorhakken van deze eerste belangrijke knoop is het enige dat Meijer & Drenth Makelaardij niet voor u kan doen. Na dit besluit, staan wij voor u klaar en gaan we aan de slag om het voor u optimale mogelijke resultaat te behalen, te beginnen bij het intakegesprek. Onze intakes zijn verhelderend, informatief en uiteraard vakkundig. Want het belangrijkste bij succesvol verkopen is immers: ken je product. Meijer & Drenth makelaardij beschikt over jarenlange kennis en kunde in het makelaarsvak en door onze uitgebreide ervaring kennen wij de huizenmarkt in uw omgeving als geen ander.

  
  1. De waardebepaling

Om uw woning te kunnen verkopen, zult u eerst moeten weten wat de marktwaarde is. Een correcte en eerlijke marktwaarde en een daaraan gekoppelde vraagprijs is een blijk van realisme en vakkennis. Niets meer en niets minder. Het begrip ‘marktconform’ is dan ook onze sleutel tot succes. Doordat wij de huizenmarkt in uw buurt goed kennen, weet u zeker dat uw huis op de juiste waarde wordt getaxeerd.

  
  1. De promotie

Wanneer uw woning getaxeerd is en “in de markt gezet” wordt, wordt het zichtbaar op vele strategische plekken en moet het opvallen tussen al die andere te koop staande huizen. Meijer & Drenth Makelaardij zorgt daarom voor de perfecte presentatie, uiteraard met een professionele fotopresentatie (& mogelijkheden voor hoogtefotografie), digitale plattegronden (zowel in 2D als in 3D) en een videopresentatie. Wij zijn vernieuwend, hebben een breed netwerk en kennen de kanalen achter nieuwsbladen, etalages en effectieve online en offline media. Onze missie is  maatwerk, met maar één uitkomst bij onze promotieaanpak: het voor u optimale resultaat. In nauw overleg met u geformuleerd, door ons met volledige inzet uitgevoerd.
 
  1. De verkoop

Wanneer potentiële kopers zich melden, zorgen wij voor de bezichtigingen, zonder dat u daarbij aanwezig hoeft te zijn. U krijgt uiteraard een verslag van de bezichtiging en wordt nauwkeurig op de hoogte gesteld van de vorderingen. Wij zetten onze kennis en kunde in om uw huis te verkopen en doen er alles aan om voor u de beste transactie te realiseren. Denk hierbij ook aan de opleveringsinspectie, het bezoek bij de notaris en natuurlijk de daadwerkelijke overdracht van de sleutels. Wij regelen het allemaal.
 
Spreekt dit 4-stappenplan u aan en bent u benieuwd naar onze innovatieve aanpak om uw woning te verkopen? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring