Mijn favorieten

Huis taxeren

Als u een woning wilt kopen, zult u deze moeten laten taxeren ten behoeve van het aanvragen van de hypotheek. Maar er zijn meer redenen waarvoor u een taxatierapport nodig zou kunnen hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
  • het oversluiten van uw hypotheek
  • bij een echtscheiding
  • bij overlijden van een naaste

Meijer & Drenth Makelaardij is een innovatief makelaarskantoor, met een actieve werkwijze. Dit houdt in dat uw woning snel en vakkundig getaxeerd wordt door onze gecertificeerde taxateurs volgens de richtlijnen die zijn opgesteld door de Stichting Taxatie en Validatie (StenV).

Door onze aansluiting bij meerdere gecertificeerde validatie-instituten zoals o.a. het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en Taxateurs Unie worden onze taxatierapporten bovendien geaccepteerd door alle geldverstrekkers welke zijn erkend door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (NHG).Tevens bezitten onze taxateurs het diploma Taxateur Bijzonder Beheer en staan zij ingeschreven in het Register Bijzonder Beheer dat wordt beheerd door de Stichting Register Bijzonder Beheer. De Stichting RBB is opgericht in 2014 met als doel het oprichten, beheren en in stand houden van een register voor Makelaars en Taxateurs Bijzonder Beheer, ten behoeve van opdrachtgevers zoals intermediairs, hypotheekhouders, schuldhulpverlening, advocatuur en rechterlijke macht.
De Stichting RBB borgt de kwaliteit van de ingeschreven Makelaars en Taxateurs Bijzonder Beheer door de verplichting van de opleiding, het examen en permanente educatie.
 
Per 1 januari 2016 zijn onze makelaars tevens aangesloten bij het NRVT. Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) is de garantie voor de opdrachtgever dat hij een integere en deskundige vastgoedtaxateur inschakelt: een Register-Taxateur (RT).
Een Register-Taxateur handelt in het publiek belang, werkt volgens internationale richtlijnen EVS/IVS en erkende gedrags- en beroepsregels. De Register-Taxateur onderwerpt zich aan het centrale tuchtrecht van het NRVT.
 
Genoeg redenen dus om uw woning te laten taxeren door Meijer & Drenth Makelaardij! 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring