Mijn favorieten

Een eigen website voor uw woning!

Voor een goed verkoopresultaat is een optimale presentatie van uw woning belangrijk. Om dit te realiseren werken we onder andere samen met een professionele foto- videografen, tekenbureau's, marketingadviseurs, etc. Ook is het belangrijk dat uw woning opvalt binnen het totale woningaanbod. Hiervoor bieden wij, als enige makelaar in Noord-Groningen, een eigen website voor uw woning!

Voor iedere woning maken wij een eigen website. Het website adres is de straatnaam en het huisnummer van uw woning (www.straatnaamhuisnummer.nl). Eenvoudig en gemakkelijk te onthouden. Naast een brochure met uitgebreide informatie kunnen bezoekers hier ook fullscreen foto’s in HD kwaliteit van uw woning bekijken.

De website promoten we samen met speciaal daarvoor ontworpen visitekaartjes. De makelaar geeft na afloop van de bezichtiging een visitekaartje mee. Kijkers kunnen dan thuis nog eens rustig alle informatie nalezen. U deelt de kaartjes uit aan geïnteresseerden in uw huis. Zo zorgen we ervoor dat uw woning sneller wordt gevonden en daarmee vaker bekeken. Daarbij ligt met de eigen woningwebsite de focus op alleen uw woning. Geïnteresseerden worden niet afgeleid door ander woningaanbod, zoals het geval is op bijvoorbeeld funda.nl.
Uiteraard ontvangt u als verkoper een aantal visitekaartjes van uw woning die u kunt uitdelen op het schoolplein, de sportvereniging, kantoor, etc.
Nieuwsgierig? Kijk eens op ganzenerf3.nl en hoofdstraat29meedhuizen.nl

 

De voordelen van de eigen woningwebsite op een rij:

  • Unieke manier om op te vallen tussen het totale woningaanbod;
  • Gemakkelijk te onthouden website adres;
  • Website goed te bekijken vanaf pc, tablet en smartphone;
  • Handige visitekaartjes om uit te delen aan kijkers na een bezichtiging, maar ook aan uw geïnteresseerden in uw woning;
  • Fotogalerij met fullscreen foto’s in HD kwaliteit;
  • Online brochure met volledige documentatie van uw woning;
  • Eenvoudig een bezichtiging aanvragen;
  • Geïnteresseerden delen uw woning gemakkelijk via social media.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring